Etsimme tuotannon työnjohtajaa

Galena Pharma Oy on Kuopiossa sijaitseva suomalainen lääketehdas. Päätoimialana on lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden sekä muiden terveydenhuollon tuotteiden valmistus.

Etsimme tuotannon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millaista työtä on tarjolla?

Päävastuusi on tuotantoprosessin johtaminen. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotannonsuunnittelua, varastokirjaukset sekä työvuorolistojen ja eräpöytäkirjojen laatimista. Toimit yhdessä toisen työnjohtajan kanssa. Vastuullasi on myös tuotantoprosessissa syntyvän erädokumentaation hyväksyminen.

Tuotannossamme työskentelee tällä hetkellä noin 20 ammattilaista valmistus- ja pakkaustehtävissä, joiden esihenkilön tehtävät jaat toisen työnjohtajan kanssa. Työssäsi pääset vaikuttamaan osana muuta tiimiä kehityshankkeisiin ja investointeihin.

Millaista tekijää etsimme?

Etsimme tunnollista ja itsenäisen työotteen omaavaa henkilöä. Ymmärrät tuotannon prosesseja ja haluat kehittää niitä. Tekninen osaaminen ja kiinnostus laitteisiin auttaa sinua tukemaan alaisiasi ja tuomaan uusia näkökulmia linjastojen ja työtapojen parantamiseksi.

IT-osaamisesi on vähintään perustasolla ja hallitset Microsoftin perusohjelmistot. Suoriudut hyvin myös tarkkuutta vaativista tehtävistä, sillä tuotannon dokumentaation kirjaukset vaativat huolellisuutta. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja katsomme aikaisemman esihenkilökokemuksen eduksi.

Luonteeltasi olet vastuullinen, positiivinen ja innokas kehittymään. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan asenne, jossa työn laadusta ei tingitä. Haemme tiimiimme tekijää, joka on valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

Työsuhdetiedot ja rekrytointiprosessi

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ovat arkisin porrastetusti toisen työnjohtajan kanssa 7.00–17.00 välisenä aikana. Galenalla ei tehdä viikonloppuvuoroja. Työpaikkasi sijaitsee Maljalahdessa, joten sinne pääsee vaivattomasti kulkemaan myös julkisilla kulkuneuvoilla. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Käytössä on muovituote- ja kemiantuoteteollisuuden työehtosopimus.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen recruitment@galena.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö:

Jari Pietiläinen
+358 44 555 0091

Sijainti: Sammonkatu 10, Kuopio