Tule meille töihin

ARVOSTAMME OSAVAA HENKILÖKUNTA

Galena Pharma on yksi Pohjoismaiden johtavista lääkeyrityksistä, joka on erikoistunut lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja erilaisten terveystuotteiden kehittämiseen, valmistukseen ja elinkaaren hallintaan. Arvostamme osaavia ammattilaisia ja työllistämme asiantuntijoita, joilla on kokemusta lääkevalmistuksesta ja farmasiasta.

Galena on nopeasti kasvava yritys, joka tarjoaa kasvumahdollisuuksia paitsi asiakkailleen myös työntekijöilleen. Työllistämme valmistus- ja pakkausalan sekä farmasian alan erityisosaajia. Työyhteisömme yhteisiä arvoja ovat avoimuus, rehellisyys, sitoutuminen ja joustavuus. Tarjoamme hyvän työpaikan ja uramahdollisuudet alan osaajille.

TYÖPAIKKOJA 

Haemme tuotantotyöntekijöitä valmistuksen ja pakkaamisen tehtäviin. Työ sisältää monipuolisia tehtäviä nykyaikaisilla pakkauskoneilla tuotteiden valmistuksen ja pakkaamisen parissa, mutta myös jonkin verran perinteisempää käsinpakkaamistyötä. Hae tuotantotyöntekijän tehtäviin lähettämällä työhakemus ja CV recruitment (at) galena.fi.

Jos juuri nyt ei löydy avointa paikkaa, johon haluaisit hakea, niin jätä rohkeasti avoin hakemus!

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ja sitoutuneita ihmisiä, jotka pyrkivät kehittymään ammattillisesti ja nauttivat työskentelystä kasvuhakuisessa ja kannustavassa työympäristössä. Lähetä avoin hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen recruitment (at) galena.fi.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

LIITY JOUKKUEESEEMME!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja tai lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeella.