TUTUSTU GALENAAN

LÄÄKKEIDEN JA TERVEYSTUOTTEIDEN SOPIMUSVALMISTUKSEN AMMATTILAINEN

Galena Pharma Oy on suomalainen, sopimusvalmistukseen ja pakkauspalveluihin erikoistunut lääketehdas. Tuotantotiloissamme Kuopiossa valmistuvat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet sopimuksen mukaan: lääkkeet, lääkinnälliset laitteet, ravintolisät, kosmeettiset valmisteet, eläinten hoitotuotteet sekä urheiluvalmisteet.

Toimintamme perustuu osaamiseen, ammattitaitoon ja vastuullisuuteen. Lojaalius ja mutkaton, avoin yhteistyö ovat pitkäaikaisten asiakassuhteidemme perusta.

AJATUKSESTA VALMIIKSI TUOTTEEKSI JA MARKKINOILLE

Tarjoamme kattavan palvelukonseptin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – joustavasti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.

Olemme mukana tuotekehityksessä, valmistamme lopputuotteen, pakkaamme sen, hoidamme sovittaessa myyntilupa- ja rekisteröintiasiat ja avustamme markkinoille saattamisessa sekä jälkivalvonnassa. Meillä on osaaminen ja ammattitaito hoitaa prosessi alusta loppuun saakka.

Meidän tavoitteemme on tuottaa huippuluokan valmistus- ja kehityspalveluita vastuullisten liiketoimintakäytäntöjen avulla ja noudattamalla ydinarvojamme; yrittäjyys, rehellisyys ja luotettavuus.

VISIO

Globaali valmistaja, jolla on luotettava brändi ja edelläkävijämaine.

MISSIO

Toimitamme huippuluokan valmistus- ja kehityspalveluja vastuullisten, taloudellisten ja kestävien käytäntöjen avulla.

ARVOT

Yrittäjyys, rehellisyys ja luotettavuus.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja tai lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeella.


OTA YHTEYTTÄ

ASIANTUNTIJA

heidi.taipale (at) galena.fi
Myyntilupa- ja tuotekehitysjohtaja, QPPV

Ota yhteyttä

LAITA VIESTI

galena (at) galena.fi
orders (at) galena.fi

Yhteydenottolomake